waterverf waterverf

InBloom Coaching sluit zich aan bij Gingermood

InBloom Coaching sluit zich aan bij Gingermood. Hiermee komt coaching voor medewerkers buiten de Randstand -van organisaties zoals Microsoft, NN, Essent en FrieslandCampina- letterlijk dichterbij.

Waarom kiest Gingermood voor InBloom Coaching

Tijdens de selectieprocedure van Gingermood, waarbij uitvoerig wordt gekeken naar de certificeringen en ervaring, wordt mij door Johanneke van Agten tijdens een gesprek van ruim een uur het hemd van mijn lijf gevraagd over mijn manier van coachen, specialisaties,  achtergrond en waarom ik mij graag wil aansluiten bij Gingermood.

InBloom Coaching sluit zich aan bij Gingermood

Wanneer ik door de procedure ben, wil ik graag weten wat maakt dat Gingermood voor mij en dus InBloom Coaching kiest.
Dit zijn de vijf redenen:

  1. Mijn manier van werken: Ik werk ontwikkelings- en toekomstgericht. Als coach sta ik naast mijn klanten. Ik ondersteun ze, daag ze uit en confronteer ze waar ze dit nodig hebben om te ontdekken wie zij ten diepste zijn om van daaruit keuzes te maken die echt bij hun passen.
  2. Ik ben mijn klanten voorgegaan in mijn eigen leerproces. En ik werk nog steeds door aan mijn eigen ontwikkeling als mens en als coach.
  3. Ik ben 22 jaar werkzaam geweest in corporate IT organisaties in uitvoerende, midden en senior Marketing Management functies en heb hierdoor grote affiniteit met en werk- en coach ervaring in de snel veranderende wereld van IT en IT gedreven organisaties.
  4. Engelstalige coaching: Aanvragen van expats nemen toe.
  5. Het huidige coach aanbod van Gingermood is voornamelijk gevestigd in de Randstad. Met het oog op dat mensen steeds vaker thuiswerken, is ook de vraag naar goede coaches in de buurt van de woonplaats toegenomen. Vanuit mijn locatie in Ulvenhout bij Breda kan ik perfect de coachees uit Limburg, Brabant en Zeeland bedienen.

InBloom Coaching kiest voor een partnership met Gingermood, omdat wij iedereen duurzame, zelfgestuurde ontwikkeling gunnen. Met een coach die bij hun past. Gingermood heeft hier een mooie matching tool voor ontwikkeld, waardoor wij erop kunnen vertrouwen dat we ook echt de klanten krijgen die bij ons passen. 

Neem contact op

  • hallo, mijn naam is
  • van

  • je kunt mij bereiken via
  • e-mailadres
  • of bellen naar
waterverf

Menu