Life Coaching

Door onze aangeboren gevoeligheid voor afkeuring en beloning ontwikkelen we uiteenlopende verdedigingsmechanismen om te overleven. Strategieën die functioneel waren in de kinderjaren, kunnen in een later stadium van je leven ontwrichtend werken. Dan kan het gebeuren dat je vastloopt: in je werk, relatie(s) of andere levensgebieden.

Daarnaast gebeuren in ieder mensenleven dingen die zo heftig zijn, dat het lijkt alsof je hele bestaan op zijn grondvesten schudt. Dit kunnen fijne dingen zijn, zoals de geboorte van een kind, een huwelijk, een nieuwe baan of de koop van een nieuw huis. Dit kunnen ook minder fijne dingen zijn, zoals ziekte, verlies van werk, relatie, kapitaal of (ons) leven. Hoe je hier wel of niet mee omgaat bepaalt of het zich in je vastzet als een trauma of je verder helpt te kunnen ontwikkelen als mens.

Wat jouw vraagstuk ook is, ik ga ervan uit dat de antwoorden in jou zitten. Ik ondersteun jou de vraag achter jouw vraag te vinden en ik daag je uit om jouw antwoord hierop te vinden. Die diepere vraag oplossen, lost vaak meer op dan alleen je oorspronkelijke vraag. Daarmee wordt jouw ontwikkeling duurzaam en dat levert ongelofelijk veel innerlijke rust en keuzevrijheid op.

Waarom Life Coaching

bloem
Ontwikkelingsgericht
bloem
Oprechte persoonlijke aandacht
bloem
Aandacht voor rouw en verlies
bloem
Zicht op jouw verantwoordelijkheden
bloem
Meer zelfinzicht en daardoor
bloem
Betere en weloverwogen besluitvorming
bloem
Meer vrijheid
bloem
Fysiek en mentaal fitter
brug over het water

Waarom InBloom

Ik weet wat het is om succesvol te zijn, keihard te werken, alles te geven en in flow te zijn. Ook weet ik hoe het is om (niet) te rouwen om verlies, niet in mijn kracht te staan, me wankel te voelen in werk, de balans met thuis te missen, geen prioriteiten meer te kunnen stellen, tegen (mijn eigen) grenzen aan te lopen, mezelf te laten begeleiden en weer de rust en de ruimte te vinden om te werken en te leven vanuit wat er echt bij mij past. Ik gun jou hierin jouw eigen weg.  

Werkwijze

kopje icoon

Intake

leervragen icoon

Leervragen & Doelstellingen

sessies icoon

Sessies

checkin icoon

Check-In

bloesem

Keep on Blooming

Met ‘Keep on Blooming’ kun je periodiek in gesprek over hoe hetgeen je hebt geleerd in je traject beklijft of over dat wat er nog aangescherpt mag worden. Een kind krijgt zelfvertrouwen als het ziet dat wat het doet lukt en dat het een positief gevolg heeft voor zichzelf. Deze succeservaringen doen kinderen op door te oefenen en (zelf) te doen. Bij volwassenen werkt dit precies zo. Daarom is het belangrijk dat jij jouw coachtraject afrondt en ‘het’ zelf gaan doen. Toch kunnen er zich zowel zakelijk als privé situaties voordoen, waarbij je het fijn vindt om te spiegelen. Zo geef je jouw zelf het water en de voeding die nodig is om te blijven groeien en te blijven bloeien. ‘Keep on Blooming’ is beschikbaar voor klanten die een volledig coachtraject bij InBloom hebben doorlopen.

Ervaringen

Jelena Krstic

Eigenaar • MissJ Agency

Toen ik naar Maud toe ging had ik niet echt een concrete vraag. Ik was vooral bang dat de combinatie van het verlies van mijn vader, de rouw die zich daarmee aandiende, mijn werk en een druk gezin me teveel zou worden. Ik had veel last van schelle en harde geluiden, was all over the place. En ik was boos!

In de rustige omgeving, voorzien van een lekker kopje thee mochten mijn emoties er zijn. Maud heeft mij uitgelegd, dat de chaos die ik in mijn hoofd ervoer te maken hadden met de rouw om mijn vader, omdat die zoveel van mijn werkgeheugen gebruikt. Ik had dat nooit aan elkaar gekoppeld. Dit alleen al weten, creëerde ruimte voor mij en heeft mij doen besluiten tijdelijk minder te gaan doen. Anders was ik als een sneltrein doorgedenderd met alle gevolgen van dien.

Jelena Krstic

Nooit geweten dat rouwen zo’n rommel met zich mee zou brengen

Neem contact op

  • hallo, mijn naam is
  • van

  • je kunt mij bereiken via
  • e-mailadres
  • of bellen naar
waterverf

Menu