waterverf waterverf

Visie en werkwijze

Het is mijn missie om mensen en organisaties duurzaam hun volledige potentieel te laten ontwikkelen. Dit doe ik vanuit de visie dat ieder mens uniek is, ieder mens potentieel heeft en ieder mens zijn eigen ontwikkeling stuurt.

Ik werk ontwikkelings- en toekomstgericht. Dat wil zeggen dat ik je uitdaag en ondersteun de antwoorden te vinden op jouw vragen. Ik sluit aan op wat er in jou leeft en wat zich bij jou aandient tijdens jouw traject. Hierbij maken we een slag naar binnen. Waar nodig werk ik met oefeningen, om bijvoorbeeld zicht te krijgen op jouw drijfveren of om het geleerde verder te integreren.

Nadat je bij jouw zelf hebt stil gestaan, gaat het weer stromen. Dat geeft energie om een slag naar buiten te maken. Die is erop gericht dat jij vanuit jouw eigen uniciteit en eigen potentieel een andere verhouding vindt tot hetgeen aanleiding was voor jouw traject. Het uiteindelijke resultaat is zicht op welke plek jij nu in de wereld wilt innemen.

appelboom bloesem

Duurzame ontwikkeling vraagt een investering in (de) tijd. Ik vraag van jou vertrouwen in jezelf, vertrouwen in jouw proces en dat jij jouw tijd neemt. Het merendeel van de trajecten duurt vijf tot acht gesprekken verspreid over enkele maanden. Nieuwsgierig naar jouw zelf en waar jij allemaal toe in staat bent? Neem contact met mij op en stel een vraag. 

Werkwijze InBloom

Neem contact op

  • hallo, mijn naam is
  • van

  • je kunt mij bereiken via
  • e-mailadres
  • of bellen naar
waterverf

Menu