waterverf waterverf

Mijn verhaal

Mijn naam is Maud en ik stam af van een lange lijn van vrouwen en mannen die perfectionistisch zijn, hard werken, in dienst van de ander staan en zichzelf daarbij vaak compleet wegcijferen. Ook ik heb daar een handje van. Mijn carrière zat in de lift en ik was net begonnen bij Microsoft, toen zich vanaf 2014 in rap tempo een aantal life changing events aandienden. Toen ik in 2016 voor het eerst moeder werd en 14 maanden later beviel van de tweede, kwam het bovenstaande zwaar onder druk te staan. Omdat ik niet wist wie IK nou was, was ik niet in staat om in al dit geweld bij mezelf te blijven. Totaal opgebrand nam ik nog meer hooi op mijn vork om maar te bewijzen dat ik het allemaal wel kon.

Na een tijdje aanmodderen, heb ik bewust gekozen om de confrontatie met mezelf aan te gaan. Dat vergde van mij om alle verworven ‘zekerheden’ onder de loep te nemen, echt naar mezelf, mijn pijnpunten, overtuigingen, grenzen, verlangens, behoeften en drijfveren te kijken en actief te besluiten of dit was hoe ik mijn leven wil leven. Het resultaat is dat ik bewust kies om me helemaal te richten op de kunst van het coachen. Deze keuze geeft mij de rust die ik nodig heb om de moeder, partner, dochter, vriendin en coach te zijn die ik graag wil zijn. Dit blijft een ‘werkstuk zonder einde’.

maud sliepen balanceren
Wat kenmerkt mij

Mensen die mij kennen omschrijven mij als warm, betrokken, gedreven, enthousiast, verbindend, integer en betrouwbaar. Als jouw coach sta ik naast je. Ik ondersteun je, daag ik je uit en confronteer je waar je dit nodig hebt om te ontdekken wie jij in jouw diepste wezen bent om van daaruit keuzes te maken die echt bij jou passen.

Door mijn jarenlange (management) ervaring binnen verschillende kleine en grote (internationale) organisaties weet ik waar je het over hebt als je praat over de dynamiek in organisaties en tussen mensen onderling, waar prestaties onder een vergrootglas liggen, teams verspreid over het land en zelfs de wereld samenwerken, teams op afstand aangestuurd moeten worden en vele stakeholders te managen zijn. Ik weet wat het is om succesvol te zijn, keihard te werken, alles te geven en in flow te zijn. Ook weet ik hoe het is om mijn visie niet verkocht te krijgen, me wankel te voelen in mijn positie als leider, (niet) te rouwen om verlies, geen prioriteiten meer te kunnen stellen, tegen (mijn eigen) grenzen aan te lopen, mezelf te laten begeleiden en weer de rust en de ruimte te vinden om te werken en te leven vanuit wat er echt bij mij past.

Achtergrond
Logo Fontys Logo NOBCO Logo Coaching Academy International
Bij Fontys heb ik Commerciële Economie gestudeerd. Later toen al werkte heb ik ook nog Post-HBO Bedrijfskunde afgerond. Ik ben aangesloten bij de beroepsgroep voor coaches.
NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. Ze zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak.
Mijn opleiding tot coach en mijn specialisaties heb ik gedaan bij Coaching Academy.
Nascholing, masterclasses & intervisies 

CEB Microsoft Global Challenger Training Trainingen

Presentatie training door Barbara Rogoski (TEDeX Speaker coach)

Masterclass Organisatieparadigma’s 

Masterclass Transformatie 

Neem contact op

  • hallo, mijn naam is
  • van

  • je kunt mij bereiken via
  • e-mailadres
  • of bellen naar
waterverf

Menu